Δράσεις

Κοπή πίτας ΕΕΔΕΓΕ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η ομάδα έργου του ΕΕΔΕΓΕ ενημέρωσε τις συμβούλους σχετικά με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Απόκτηση Δεξιοτήτων Ανέργων Γυναικών έως 29 ετών με στόχο την απασχολησιμότητά τους σε επιλεγμένους τομείς της Οικονομίας».
 
Η ισότιμη συμβολή των γυναικών στην εργασία και στην επιχειρηματικότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ευημερία και την ανάπτυξη. Όσο οι ανισότητες και τα εμπόδια στην εργασιακή ανέλιξη των γυναικών παραμένουν, η χώρα θα χάνει μια πολύτιμη πηγή ταλέντου και ικανοτήτων.
 
Ως ΕΕΔΕΓΕ, αναλαμβάνουμε δράση για να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο. Όραμά μας είναι να πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των Ελληνίδων που ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα και η Ελλάδα να γίνει μέσα στην επόμενη δεκαετία, οικονομία-πρότυπο για ολόκληρη την Ευρώπη, σε θέματα γυναικείας επιχειρηματικότητας, ισότητας και ψηφιακής προόδου.
 
Συνεχίζουμε να δυναμώνουμε τη φωνή των εκατοντάδων χιλιάδων Ελληνίδων που δραστηριοποιούνται στο επιχειρείν. Να διεκδικούμε λύσεις. Να συνεργαζόμαστε με τους φορείς της Πολιτείας και της κοινωνίας για να υποστηρίξουμε τις γυναίκες που έχουν όνειρα, φιλοδοξίες και ικανότητες.